Lies Lives Life

STOP!

Alles zegt STOP! Mijn lichaam, mijn hoofd, mijn energie, mijn acties. In theorie kan ik er prima over schrijven. Zie bijvoorbeeld mijn blog ‘Me-time juist in december’ of ‘Loop jij achter of naast jezelf’. Maar waarom blijkt het dan in de praktijk toch veel moeilijker om die stop te vinden voordat ik daarover heen ben gegaan?

Afgelopen twee weken waren een race van de ene leuke afspraak naar het volgende inspirerende evenement.

Matching dag van mijn nieuwe studie, verjaardag van mijn vader, organiseren van Dansvoorstelling het Vergeten Kind, twee voorstellingen in het theater in Den Haag, oppassen, repetities bij het conservatorium Utrecht, etc.

Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het organiseren van Dansvoorstelling Het Vergeten Kind. Ontzettend veel werk, maar het was het allemaal waard! Vorig weekend was een lang weekend in en rondom Theater de Nieuwe Regentes. Zondag om 11.00u begon de voorstelling. Alle leerlingen op het podium, gordijnen open, licht uit, spot aan. Het was een prachtige, bijzondere, ontroerende en spetterende voorstelling. 210 mensen in de zaal, en een cheque van 657 euro kunnen uitreiken aan stichting Het Vergeten Kind. Ik ben ontzettend trots op alle leerlingen die hebben gestraald, de hulp achter de schermen en natuurlijk het hele ZenEnzo team.

CBD Olga Mulder lage reso-0004

Na dit hele evenement had ik niet echt tijd om uit te rusten. Ik danste namelijk mee in de eindperformance van een 1e jaars zang van het Conservatorium in Utrecht. Voor mij een hele nieuwe ervaring. Live zang, pianist, verhaal, theater, en dans dus. De performance vrijdag ochtend ging goed en de student heeft haar opdracht gehaald. Een bijzondere ervaring!

Vrijdag avond, na het optreden in het conservatorium en een hele dag oppassen, liep ik thuis van de trap. Ik wist dat ik het rustiger aan moest gaan doen, en dat was ik ook echt van plan… Maar blijkbaar had ik helaas toch een reminder nodig; ik ben van de trap geduikeld. Bont en blauw en een opgezwollen oog. Nou MOET ik dus wel rustig aan doen.

Ik hoop dat jullie wel goed op jezelf letten.

Fijn weekend lieve mensen. <3

One thought on “STOP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *