Lies Lives Life

Profielfoto

Facebook, Instagram, Twitter, W-app, LinkedIn, Youtube, Hotmail. Voor ALLES heb je een profielfoto nodig… Het laat zien wie je bent en geeft onbekenden een eerste indruk van jou. Maar wie ben ik?

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik een dansfoto als profielfoto op al mijn sociale media accounts. Dat is nou eenmaal wat ik afgelopen jaren veel heb gedaan. Aangezien ik niet graag op foto’s sta zijn dat de enige foto’s die ik vaak had.

Sinds een paar weken merk ik dat ik graag een andere profielfoto wil, zonder dans erin. Want dans is niet wie ik ben… Maar mijn foto collectie bestaat voornamelijk uit dansfoto’s of foto’s van andere mensen. Na lang zoeken en mijn hoofd uit foto’s snijden om te kijken of dat een leuke profielfoto zou zijn, had ik eindelijk iets gevonden. Misschien. Of toch niet?

Mijn hoofd zo groot op een foto. Dat is toch wel een beetje veel ‘Lies’… Die bolle wangen. Maar ja, that’s me. Daar moet ik, en jullie ook, het maar mee doen. Stiekem vind ik het misschien toch wel een leuke foto, want ik besluit hem toch op facebook te plaatsen. Én, ik krijg er hele leuke reacties op.

Ik ben niet zo gewend om mezelf zo duidelijk te laten zien, behalve als ik op het podium sta als danser. Dus misschien moet ik mezelf maar wat meer laten zien, als mezelf, niet als danser.

Goed idee?

2 thoughts on “Profielfoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *