Lies Lives Life

ChickStart

Heb jij wel eens gepicknickt met allemaal onbekende mensen? Nee? Nou, ik wel! Vrijdag 5 augustus ging ik naar een picknick georganiseerd door ene Martine en Nienke. Geen idee wie dat waren, maar een vriendin vroeg of ik mee ging. Dus daar zat ik dan, in de trein naar Nieuwegein.

Bij de tramhalte werden wij opgehaald door Nienke, één van de organisatoren van Chickstart. Samen met 8 andere meiden liepen we naar de picknick plek toe waar Martine al zat.

Het evenement
Chickstart is een heel gaaf evenement voor vrouwen vanaf 18 jaar wat plaats gaat vinden op 26 november. Het wordt een inspirerend zelfontwikkeling event wat vrouwen een enorme boost gaat geven, een kickstart (uh, chickstart dus). De picknick was georganiseerd om met mogelijke deelnemers van het event te brainstormen over hoe het event eruit moet komen te zien. Van te voren had ik echt geen idee wat ik moest verwachten. Maar toch was het alles behalve mijn eventuele verwachtingen…

Beautiful people
Van basisschool lerares tot biologie studente tot iemand met een aantal tussenjaren zoals mij. Er waren hele verschillende soorten mensen op de picknick. Toch stelde iedereen zich heel erg open en kwetsbaar op, ondanks dat het allemaal onbekenden waren. Het gemeenschappelijke tussen ons allemaal is dat we allemaal geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling. Weliswaar soms op verschillende gebieden, maar dat maakte niet zo uit. Stuk voor stuk waren het echt allemaal hele mooie, unieke en wijze mensen!

Kijk mee
Martine hebben een vlog gemaakt van de picknick, je ziet hem hieronder. Vanaf 6.37 minuten zie je de daadwerkelijke picknick en nabespreking. Super leuk om even een kleine indruk te krijgen. 🙂

Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 26 november in de buurt van Utrecht. Kaartverkoop start binnenkort. De link daarvan zal ik binnenkort op facebook plaatsen. Ik ga er sowieso zelf heen, dus misschien zie ik jou daar ook wel!

 

Tagged on: ,

One thought on “ChickStart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *