Lies Lives Life

Mijn Missie!

Afgelopen tijd las ik een aantal verschillende keren op verschillende plekken, dat het hebben van een doel je ontzettend kan helpen bij keuzes die je moet maken en het inrichten van jouw leven. Super fijn natuurlijk, maar wat als je (nog) geen doel hebt?

De afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met het ontdekken en ontwikkelen van mijzelf. Daarin heb ik veel uitgeprobeerd en geleerd, én ben ik vaak gevallen en weer opgestaan. Alle keuzes en acties hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben, met de visie die bij mij hoort.

missie.1

Op zondag heb ik altijd repetitie met de L.O.F Dance Crew. Afgelopen zondag was toch wel wat specialer dan de andere keren; één van de dansers (10 jaar oud) gaf ons allemaal een apart briefje waarop ze op had geschreven wat ze mooi aan ons vond. Dit om ons te bedanken dat wij haar zo goed hadden opgevangen in de groep. Wauw, wat vond ik dat mooi, het raakte mij. Een meisje van 10 die zoveel liefde weggeeft, zo puur!

Op één of andere manier was dat de laatste druppel die nodig was voor mijn nieuwe inzicht en doel:

“Ik wil mensen en kinderen liefde, aandacht, inzicht in zichzelf en zelfvertrouwen geven. Ik wil dat ze zichzelf kunnen zijn en daarmee anderen een warm gevoel geven en inspireren om hetzelfde te doen.”

Opeens was het allemaal duidelijk in mijn hoofd. Met dit inzicht kan ik waarschijnlijk makkelijker keuzes maken. Bijvoorbeeld wat ik volgend jaar wil gaan studeren. Hoe ik mijn tijd invul. Welke prioriteiten ik stel. Etc.

Nu ik er zo over na denk komt een deel van deze missie al wel terug in dingen die ik doe. Bijvoorbeeld mijn vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapten, de visie van de dansschool waar ik voor werk, de berichtjes die ik naar mensen stuur, de blogs die ik schrijf, etc. Alleen eerst was ik mij daar niet zo bewust van, en waren dit allemaal losse activiteiten. Nu voelt het als allemaal kleine onderdelen van mijn missie. Het geeft mij een fijn gevoel; dankbaar, liefdevol en inspirerend.

 

Wat is jouw missie? Waar richt jij je leven op in?

 

One thought on “Mijn Missie!

  1. C.

    Great!Op de juiste tijd valt alles op de juiste plek!
    Als je tijd hebt zou je de celestijnse belofte eens kunnen lezen! Inspiring too 😉
    X C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *