Lies Lives Life

Ander level

“Ja,
Wauw,
Kippenvel,
Dat wil ik!” 

Dat was wat ik dacht tijdens het meest inspirerende college tot nu toe (het college dat niet verplicht was en geen toets stof bevatte xD). Het was een ontzettend inspirerend verhaal van een wat oudere man die ons uitlegde wat wij later gaan doen als social worker.

Mensen hun eigen kracht laten inzien.
Mensen in zichzelf laten geloven.
Mensen helpen om zichzelf te kunnen zijn.
Dingen leren vanuit wat je wel kan.
Iedereen is namelijk gewoon bijzonder, of bijzonder gewoon.

Dat kan alleen als je zelf het goede voorbeeld kan geven…  Dus wat ben ik blij dat ik afgelopen twee jaar al heb doorgemaakt en niet als 17-jarige, die nog helemaal geen idee heeft van wie hij is, aan deze studie begin… Natuurlijk heb ik nog een lange weg te gaan, maar ik heb ook al een lange weg afgelegd :).

Hetzelfde college werd door andere mensen heel anders beleefd. Die lagen liever nog in hun bed aangezien het toch geen toets stof was. Via de groepsapp lieten ze elkaar duidelijk weten dat het niet interessant was en maakten overal een grapje van. Op zich is dat natuurlijk niet erg, ieder zijn ding. Maar hierin merkte ik wel echt dat ik mij op een ander level bevond dan de meeste anderen. Aan de ene kant vind ik dat jammer dat ik op dat gebied minder aansluiting heb, maar aan de andere kant ben ik daar ook wel trots op.

#doityourownway #beyourownkindofbeautiful

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *