Lies Lives Life

Dansen voor Psychische Gezondheid!

Er wordt weinig gepraat over depressies, angststoornissen, eetstoornissen, borderline of een burn-out. Wat wel vreemd is; Iedereen krijgt namelijk in zijn leven, zelf of in zijn directe omgeving, te maken met psychische problemen. Een goede psychische gezondheid is dus niet vanzelfsprekend!

Zoals jullie weten geldt dit ook voor mij. Met o.a. deze blog strijd ik voor meer openheid rondom psychische problemen, in de hoop dat het in de toekomst makkelijker en normaler wordt om over dit onderwerp te praten.

Mistake Ballet
Gelukkig hoef ik hier niet alleen voor te strijden! Een dansgroep uit Delft, de BeYOU-ballet dansers van Dansstudio ZenEnzo, danst voor mij en alle andere mensen waarvoor een goede psychische gezondheid niet vanzelf sprekend is. Ze dansen het stuk ‘mistake ballet’ waarin niet alles helemaal gaat zoals het hoort. Omdat fouten maken WEL mag…

mistake ballet

Fonds Psychishe Gezondheid
Deze prachtige dansers halen geld op voor Fonds Psychische Gezondheid. Fonds Psychische Gezondheid streeft naar een samenleving waarin mensen niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch gezond zijn. Wat hiervoor nodig is? Meer kennis en inzicht in psychische problemen! Niet alleen over het ontstaan van psychische problemen, maar vooral ook over hoe je ze kunt voorkomen en behandelen. Hiermee valt namelijk veel winst te behalen.

Help jij ook mee?
Wij kunnen alle grote en kleine donaties goed gebruiken! Klik hier om te doneren.

Jouw donatie telt mee voor meer wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan, voorkomen en behandelen van psychische problemen!

Voor meer informatie over ons project klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *