Lies Lives Life

Over mij

DSC_0219

Mijn naam is Lies, 22 jaar oud (jaja, ik heb al heel wat meegemaakt deze 22 jaren). Ik leef mijn leven, maar dat is af en toe best ingewikkeld! Afgelopen jaren ben ik zoekende naar mijzelf, naar het leven. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Waar ik van hou, zijn kinderen, fotograferen, dansen, mensen om mij heen bewonderen, creatief bezig zijn in alle mogelijke vormen, in de natuur zijn, geïnspireerd worden, mooie mensen zoals jullie, en last but not least: schrijven.

Schrijven vind ik ontzettend fijn om te doen. Ik kan er mijn hersenspinsels in kwijt, het schept orde in mijn hoofd, ik hoop mensen te inspireren en van mijzelf te kunnen leren.

Ik schrijf blogs over ‘het leven’; persoonlijke groei, de moeilijk tijden, maar vooral ook over het positieve (geluk, positiviteit, liefde, inspiratie en motivatie). Mijn blogs zijn geïnspireerd door mijn persoonlijke ervaringen van vroeger en nu.

Daarnaast kun je op mijn site genoeg inspiratie vinden voor als je dat zelf even kwijt bent, of als je er nooit genoeg van kan krijgen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *