Lies Lives Life

Love Warrior

Omdat ik mezelf beloofd heb dit jaar van mezelf te leren houden, ben ik begonnen met de ’31-Day Self-Love Diet Writing Challenge’. Je zult je vast afvragen wat het is, ik zal het je uitleggen. Deze Challenge is ontstaan vanuit de ‘Love Warrior Community’. Het brein hierachter is Michelle E. Minero en Emelina Minero, moeder en dochter! Michelle is van oorsprong systeemtherapeut, en heeft veel gewerkt met mensen met eetstoornissen. Haar dochter Emelina werkt als freelancer en heeft een grote passie voor creatief schrijven. Ze hopen dat doordat mensen van zichzelf gaan houden, er ook meer liefde en minder negativiteit op de aarde komt. Ik vind het een prachtig doel!

 

 
Self-Love Diet, hoe het werkt
Je kunt je aanmelden voor deze Challenge via deze link. Je zult dan elke dag een opdracht in je mailbox krijgen die bijdraagt aan ‘Self-Love’. Ook is er een afgeschermde groep op facebook waar je deze opdrachten eventueel kunt delen of inspiratie op kunt doen. Officieel begon deze Challenge op 1 januari, maar omdat er geen deadline aan verbonden is kun je starten wanneer je maar wilt. Al is het 30 december 2016 ;).

 

Liefdesbrief
De eerste opdracht is om een liefdesbrief aan jezelf te schrijven, die je aankomende 31 dagen elke ochtend leest. Ik vond dit best een lastige opdracht, maar wil het graag met jullie delen.

 

Lieve ik,

 

Na een zwaar en leerzaam jaar ben ik alweer in 2016 beland. Ik heb jou beloofd dat ik dit jaar mijn best ga doen om van jou te houden. Daarom ben ik begonnen met deze 31-dagen-Love-Warrior-Challange. Ik ga mijn uiterste best doen om over 31 dagen een beetje meer van jou te houden, maar mijn best is goed genoeg. Het kan zijn dat het een keer wat minder gaat, maar bij deze spreek ik met je af dat dat niet erg is. Want mijn best is goed genoeg.

 

Controle over hoe anderen over jou denken heb ik niet, waar ik wel controle over heb is hoe IK over jou denk. Ik vergeef mezelf voor al het negatieve commentaar, de oordelen en moordende gedachten die ik op jou heb gehad. Dat heb je helemaal niet verdiend. Vanaf nu zal ik liever tegen je praten, net zoals ik tegen vriendinnen en kinderen zou doen.

 

Imperfect is perfect genoeg!

 

 

Liefs,
Mij

 

Ik hoop dat ik jullie hiermee geïnspireerd heb om ook mee te doen aan deze Challenge. Wat ik je in ieder geval kan beloven is dat het je veel meer gaat brengen dan een afslank, groene smoothie of plank Challenge. Love Yourself!

 

Tagged on: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *