Lies Lives Life

Media


Operation Beautiful

Een paar jaar geleden kwam ik op het idee om wat anonieme complimenten te gaan verspreiden in deze wereld. Ik kwam toen uit bij Operation Beautiful. De oprichtster van deze site is Caitlin, wat een prachtig mens! Ze verspreid zoveel mogelijk positieve berichtjes door post-its in openbare ruimtes te plakken. Dat vond ik zo’n mooi idee dat ik het ook ben gaan doen, met de mooiste resultaten. ‘Have a nice day’ in de trein, ‘Smile, you’re beautiful’ op de spiegel bij de toiletten, en ‘Smile, you’re worth it’ op de deur van Centrum Eetstoornissen Ursula. Help jij mee om deze positiviteit te verspreiden?

The Mission


 

Het raakt mij ook!

“Met #hetraaktmijook maak je het statement dat we allemaal geraakt worden of ooit geraakt zullen worden door psychische problemen: van onszelf, onze familie, vrienden, collega’s of mensen die we toevallig ontmoeten. Psychische aandoeningen hebben geen vooroordelen over wie ze zullen raken, laten we dus ook zelf geen vooroordelen hebben over psychische aandoeningen.”

#hetraaktmijook heeft als doel om de stilte en het stigma rondom psychische problemen te doorbreken, zodat wij open en integer met elkaar over psychische aandoeningen kunnen praten.

SELFIE + POST-IT + DELEN = #HETRAAKTMIJOOK

Het raakt mij ook


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *