Lies Lives Life

Wanddecoratie van Saal Digital

Ik kreeg de eer om een zelf ontworpen wanddecoratie te testen van #SaalDigitalNederland! Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer vragen…

Meteen wist ik al welke foto ik hiervoor wilde gebruiken; de foto van het meest schattige jongetje van nog geen één jaar die ik ken. Het materiaal dat ik koos was acrylglas. Iets wat ik nog niet echt kende maar wat er wel heel indrukwekkend uit zag. 30×30 cm en 5 mm dikte.

Dit alles kun je gewoon online doen via de site www.saal-digital.nl. Ze gebruiken zeer eenvoudige software, je hoeft dus geen computer nerd te zijn om een mooie wanddecoratie te ontwerpen. Alles spreekt eigenlijk we voor zich.

Binnen een week ontvang je jouw ontwerp bij jou thuis. Ik zelf was heel enthousiast toen ik het resultaat zag. Het gaf mij ook wel een trots gevoel. Het enige minpuntje vond ik dat de kleuren iets donkerder leken dan op de originele foto. Verder was alles echt top. Het zat ook heel stevig ingepakt in karton.

Ook voor de kerstdagen een speciaal, persoonlijk cadeautje nodig? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken… Ga naar de website en ontwerp binnen een half uur jouw eigen wanddecoratie.

20161223_132035

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *