Lies Lives Life

Het Vergeten Kind…

Een vergeten kind… Is een kind die niet in een veilige omgeving kan opgroeien. Bijvoorbeeld door mishandeling, misbruikt zijn, verwaarlozing, oorlog, etc. Vreselijk om te bedenken dat er alléen in Nederland al 30.000 tot 35.000 kinderen zijn die jaarlijks moeten worden opgevangen. Daar word ik echt heel verdrietig van.

Deze opvanglocaties zijn namelijk niet echt kindvriendelijk; grijze gebouwen met weinig speelmogelijkheden. Gelukkig is er ‘Stichting Het Vergeten Kind’, die zich inzet om ook deze kinderen écht kind te kunnen laten zijn.

Wat zij doen? Zij geven kinderen een kindvriendelijke leefomgeving; een plek om te spelen en te ontspannen. Ook organiseren zij vrolijke activiteiten en evenementen, en geven zij voorlichting aan Nederland om meer bekendheid te geven aan deze groep in Nederland.

Laat ik mij nou net voor deze stichting inzetten! Samen met dansstudio ZenEnzo in Delft organiseer ik zondag 19 juni ‘Dansvoorstelling Het Vergeten Kind’. Alle groepen, 2 tot 50 jarigen, zullen hieraan mee doen. Van moderne dans tot streetdance, van kleuterballet tot film fragmenten. Ook zal L.O.F. als gastoptreden meedoen.

Met deze voorstelling hopen wij dat mensen die wel veilig hebben kunnen opgroeien daar extra dankbaar voor zijn. Ook willen wij deze stichting hierdoor meer bekendheid geven. Last but not least hopen wij natuurlijk zoveel mogelijk donaties op te halen.

JIJ kunt mij helpen door:

  1. Een kleine of grote donatie te doen via deze link. Aan het eind van onze voorstelling zullen wij een cheque uitreiken aan Stichting het Vergeten Kind, waarin wij het opgehaalde bedrag presenteren.
  2. Naar onze bijzondere voorstelling te komen! Zondag 19 juni, 11.00u in Theater de Nieuwe Regentes in Den Haag. Kaarten (10 euro p.p.) zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar service@zenenzo.com.
  3. Deze blog te delen!

Stichting het Vergeten Kinds dank,
De vergeten kinderen hun dank,
En vooral mijn dank,
Is ontzettend groot!

“Iedereen verdiend het om kind te zijn.”


Help jij mee?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *